Rólam

Kedves Látogató! Üdvözlöm a weboldalamon és egyben köszönöm érdeklődését. Budapesten születtem és éltem 10 éves koromig, majd a családommal együtt az Egyesült Államokba költöztünk, ahol 30 évet töltöttem mielőtt visszatértem Magyarországra.

A keleti part nagy városaiban, Bostonban és Philadelphiában sajátítottam el az angol nyelvet, amelynek köszönhetően, kivételes módon, két anyanyelvet beszélek. A philadelphiai Villanova Egyetemen végeztem az alapképzést (BA), a budapesti Corvinus Egyetemen a mesterképzést (MSc), és Los Angelesben, a Dél-Kaliforniai Egyetemen szereztem meg az MBA diplomát. A szakmai hátterem ide kattintva megtekinthető.

Angol nyelvű szolgáltatásim keretében, a korábbiakban jellemzően személyes angol oktatáson túl, lehetőség van online nyelvi órákra is. Igénybe vehető bármilyen angol nyelven írott dokumentum lektorálása, valamint az írott szöveg utáni, illetve a hallás utáni magyar nyelvről angol nyelvre történő fordítás is.

Szabadidőmben szívesen olvasok különféle színvonalas irodalmi műveket, tanulmányozom a történelmet, ellátom a The Skeptical Doctor weboldal szerkesztési feladatait, teniszezek, próbálok a sakkban fejlődni, követem a kedvenc futball csapatom―a Ferencváros―meccseit és tervezgetem a következő európai utazásomat.